Liga 1

"Le iau stadionul!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, susţine că le-a făcut o ofertă bună giuleştenilor şi-i ameninţă pe şefii clubului

Copos şi Orban au negociat pentru stadion timp de aproape un an, iar acum au trecut la ceartă. "Le-am făcut cea mai bună ofertă de închiriere, dar dacă mă supăr le iau stadionul!", a declarat pentru rapidisti.ro ministrul Transporturilor. "Să investeşti 3 milioane de euro într-o arenă pe care o închiriezi trei ani înseamnă să arunci banii pe fereastră!", a replicat din partea clubului directorul general Zotta.

Unde se poate ajunge? Surse apropiate grupării din Grant susţin că oficialii din minister ar fi tentaţi să aplice şi în Giuleşti metoda pusă în practică în Cotroceni de BNR. Adică Rapid ar putea să rămînă fără stadion, la fel ca Progresul, iar pe locul unde este amplasată arena, demarat un proiect imobiliar. Miza ar fi mare. Terenul de sub Podul Grant înseamnă 50.000 de metri pătraţi. "Valoarea unui metru pătrat în acea zonă este între 800 şi 1.200 de euro", a precizat un consilier imobiliar al agenţiei Rasig, ceea ce înseamnă că Ministerul Transporturilor ar putea obţine între 40 de milioane şi 60 de milioane de euro din valorificarea terenului!

"Nu cred că Giuleştiul va avea soarta Cotroceniului! De ce? Pentru că Rapid e un club iubit, faţă de Progresul, iar fanii au forţa să-l determine pe Copos să investească"
Ludovic Orban

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.