Stranieri

"Cei de la Juventus făceau asta special pentru mine" » 2 povești de senzație ale lui Adrian Mutu din perioada petrecută la 'Bătrâna Doamnă"

Marele Zlatan Ibrahimovici și Adi Mutu, sărborind un gol al "Briliantului" într-o partidă cu Palermo din ianuarie 2006 // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 martie 2018

Adrian Mutu (39 de ani) a rememorat două dintre amintirile lui favorite din perioada petrecută la Juventus. 

"E o poveste simplă. Mă simțeam foarte protejat de acest club. Fiind suspendat, ei nu aveau voie să joace amicale cu arbitru pentru că se considera că jucătorii aflați sub suspendare nu aveau dreptul de a fi arbitrați. Astfel, cei de la Juve organizau meciuri amicale în care cei care arbitrau erau antrenorii. O făceau special pentru mine. Jucam cu Trezeguet, cu Ibrahimovici, cu Del Piero. Astfel, am reușit să mă antrenez și să am meciuri în picioare.

În fiecare săptămână, aveam propriul meci amical în care puteam să particip și eu, ca un jucător normal",a spus Mutu, cel care în momentul în care a sosit la "Bătrâna Doamnă" ispășea pedeapsa primită pentru consum de cocaină. 

"Juventus te face să te simți jucător adevărat. Era ziua fostei soții, am găsit un buchet de flori în fața camerei. Nu știam de la cine e, credeam că e de la Consuelo, dar era de la întreaga echipă a lui Juventus", a dezvăluit Adrian Mutu, la TV Telekom Sport.

7 goluri
în 33 de meciuri a reușit Adrian Mutu pentru Juventus în Serie A, pentru care a evoluat între 2005 și 2006

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.