Liga 1

Refuzaţi

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marco Delvecchio, fostul coleg al lui Chivu la Roma, n-a acceptat oferta arădenilor

În goana după atacanţi, oficialii clubului UTA au tatonat mai multe piste din străinătate, încercînd să dea o lovitură de imagine. Conform presei italiene, arădenii l-au contactat şi pe Marco Delvecchio, fostul coleg al lui Chivu la AS Roma.

Vîrful italian face 35 de ani pe 7 aprilie şi, după o carieră profesionistă de 16 sezoane, în care a trecut pe la Inter, Venezia, Udinese, Roma, Brescia şi Parma, e şomer din vara trecută. Ultima oară, atacantul de 1,86 metri a jucat la Ascoli cu Vali Năstase, marcînd două goluri în 10 meciuri în stagiunea trecută. Retrogradată în Serie B, Ascoli l-a pus pe liber din cauza problemelor la genunchi. Delvecchio, care a înscris pentru Italia în finala CE 2000 cu Franţa, a refuzat însă oferta de a veni în România.

Finanţatorul bănăţenilor, Nicolae Bara, are altă variantă: "Nu Delvecchio ne-a refuzat pe noi, ci noi nu l-am vrut. Ne fusese propus de un impresar, însă ne-am interesat de situaţia lui Marco şi am văzut că n-a prea jucat în ultimul an. N-a fost vorba că nu ne-am fi înţeles la bani, iar la probe nu puteam chema un fotbalist de experienţa italianului".

"Transferul lui Delvecchio nu se va realiza. N-avem timp de experienţe!"
Nicolae Bara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.