Tenis

SIMONA HALEP LA MIAMI. Traseu de foc pentru Simona Halep și Irina Begu » Când joacă cele două și ce meciuri au până în finală

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 martie 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, a decis să participe și în proba de dublu a turneului de la Miami.

Simona Halep va face din nou pereche cu Irina Begu, așa cum s-a întâmplat la turneele de la Shenzen și Indian Wells. În primul tur, Simona Halep și Irina Begu vor juca împotriva perechii Julia Goerges - Bethanie Mattek-Sands. Meciul se va juca joi seară, organizatorii urmând să anunțe ora de start.

Mattek-Sands revine pe teren după accidentarea gravă la genunchi, de la Wimbledon 2017, când în setul trei al meciului cu Sorana Cîrstea s-a prăbușit pe teren urlând de durere.

În turul doi, Halep și Begu ar putea da peste favoritele 5, Barbora Strycova și Andrea Hlavackova, care joacă în primul meci cu perechea Raquel Atawo/Anna-Leno Groenfeld.

În sferturi, româncele pot da peste favoritele 3, Gabriela Dabrowski și Yi-Fan Xu, iar în semifinale le-ar putea aștepta a doua pereche favorită Hao Chan/Latisha Chan.  Principale favorite ale probei de dublu sunt Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, cu care Halep și Begu pot juca în finală.

Raluca Olaru și Olga Savciuk joacă în turul I cu perechea Vania King/Katarina Srebotnik, iar Monica Niculescu face pereche cu Su-Wei Hsieh, cele două duelându-se în turul I cu perechea Katerina Bondarenko/Aleksandra Krunici. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.