Tenis

Îi calcă pe urme lui Steffi Graf: "Vreau să câștig toate turneele de Mare Șlem și titlul olimpic în același an!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 martie 2018

Daria Kasatkina (20 de ani, 11 WTA) și-a stabilit un obiectiv măreț: vrea să reușească Marele Șlem și să obțină titlul olimpic în același an. 

"Visul meu în tenis? Am răspuns la această întrebare de 500 de ori. Aș vrea să câștig toate cele 4 titluri de Mare Șlem și titlul olimpic într-un singur an. În acest moment nu mă gândesc prea mult la clasament.

Repet, dacă îți ridici nivelul jocului asta se va vedea și în clasament. Așa că nu contează dacă ești pe locul 10, 11 sau 12. Dacă vei presta un tenis de calitate, totul va veni de la sine", a declarat Kasatkina. 

Singura jucătoare din istorie care a reușit să câștige toate turneele de Mare Șlem în același a fost Steffi Graf, în 1988. Mai mult, în același an a devenit campioană olimpică la Seul.

Daria Kasatkina, finalistă la Indian Wells, are primul tur liber la Miami, urmând să joace în turul 2 împotriva câștigătoarei dintre Stefanie Voegle și Sofia Kenin.

Citește și:  SPECIAL GSP Acum 5 ani nu avea bani să meargă la turnee. Acum a luat circuitul WTA cu asalt! Fără mușchi, dar cu un talent fabulos: cine e vedeta noii generații WTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.