Stranieri

"Catastrofal" » Alex Maxim, criticat de antrenorul său după ultimul meci din Germania

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday, 21 March 2018

Alexandru Maxim, schimbat la pauza meciului cu Frankfurt, 0-3, și alți colegi de la Mainz care au dezamăgit au fost puși la zid de antrenorul Sandro Schwarz.

Nota 5 în Bild, "foarte slab", și o caracterizare care spune totul: "Catastrofal!". Cu asemenea calificative după dezastrul de la Frankfurt, 0-3, Alex Maxim a intrat în colimatorul antrenorului Sandro Schwarz. Și el, și alți colegi care au jucat mult sub așteptări. "Duminică am făcut o ședință fără analiză-video. N-am țipat la jucători, dar nici nu i-am menajat. A fost fierbinte!", a admis Schwarz, ieri, în fața jurnaliștilor.

Tehnicianul de 39 de ani e disperat să-și scoată echipa din letargie, pentru a părăsi locul de baraj pe care se află, 16: "Vine meciul cu Borussia Monchengladbach și am nevoie de adevărați luptători de rezistență. Am să privesc pe fiecare în ochi și am să-l întreb dacă se simte în stare să joace. Cine spune nu, rămâne afară. Joacă următorul!". 

852 de minute a jucat Maxim în 18 meciuri de campionat, în 2017-2018. Adică 47,3 minute în medie pe meci. Are un gol și două assisturi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.