Nationala

EXCLUSIV Răzvan Burleanu a evitat în ultima clipă o întâlnire cu Gică Popescu » De ce a spus "pas" întâlnirii cu Ioana Bran de astăzi

Articol de Marius Mărgărit  —  Wednesday, 21 March 2018

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, va absenta de la întâlnirea pe care o avea programată astăzi la MTS cu ministrul Ioana Bran și cu Gică Popescu, consilierul benevol pentru EURO 2020.

Astăzi, de la 15:30, președintele FRF, Răzvan Burleanu, avea programată o întâlnire cu la Ministerul Tineretului și Sportului cu doamna ministru Ioana Bran și cu Gică Popescu, consilierul benevol pentru EURO 2020. Tema discuției era proiectul privind organizarea Campionatului European din 2020 la București.

Ieri, Răzvan Burleanu a sunat la sediul MTS și a anunțat că nu mai poate participa la discuții și că îl va trimite în locul său la întrevedere pe Florin Șari, managerul de proiect din partea FRF pentru EURO 2020.

Surse din MTS susțin că președintele FRF ar fi luat această decizie pentru a evita o întâlnire cu Gică Popescu. Pe de altă parte, poziția oficială este aceea că Răzvan Burleanu este plecat în campanie electorală, în zona de vest a țării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.