Liga 1

Mutu, detalii din culise despre amatorismul de la Dinamo! Situație incredibilă în ultima etapă: "Nimeni nu m-a ascultat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 March 2018

Adrian Mutu a anunțat că Dinamo va avea o mare problemă la ultimul meci din acest campionat, dar și în vară. Sunt 9 jucători care își vor termina contractul cu Dinamo la finalul lui mai, când campionatul nu va fi încă gata pentru formația alb-roșie. 

"Practic, acum Dănciulescu nu are nimic de făcut, dar din vară se vor schimba radical lucrurile. De la vară începe calvarul. De fapt, din mai, pentru că sunt 9 jucători care termină contractul și va fi complicat, mai ales că play-out-ul se va termina în iunie.

Nimeni nu m-a ascultat să facem contractele până la final de iunie, cum se face la orice echipă civilizată, dar asta este.

Nu au crezut că se va ajunge în play-out. Dacă Dinamo va juca vreun meci extrem de important după 31 mai, va fi o problemă pentru că vor lipsi jucători importanți", a spus Adrian Mutu la TV Digi Sport.

Jucătorii care pleacă la finalul lui mai: Penedo, Brănescu, Marici, Romera, Nica, Monroy, Palici, Torje, Nemec 

Dinamo va juca în luna iunie ultima etapă din play-off. "Câinii" primesc atunci vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.