Tenis

Irina Begu e out de la Miami! Înfrângere categorică în primul tur. Jucătoarea noastră a avut probleme medicale

FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 21 March 2018

Irina Begu (37 WTA) a pierdut fără drept de apel meciul din primul tur de la Miami. Românca a fost învinsă în două seturi de americanca Danielle Rose Collins (93 WTA), scor 1-6, 2-6, după o oră și 3 minute de joc. 

Jucătoarea noastră a jucat extrem de slab în primul set, vizibil deranjată și de o problemă la umăr. Collins a fost cea care a dictat ritmul jocului, controlând primul set în totalitate: 6-1, după 23 de minute.

Îmbunătățirile din jocul Irinei Begu s-au lăsat așteptate și în setul secund. Begu a continuat să aibă probleme la umăr și nu și-a revenit nici după intervenția fizioterapeului, nici după cea a antrenorului Artemon Apostu-Efremov. Collins s-a impus cu 6-2 și s-a calificat în turul secund, unde o așteaptă compatrioata Coco Vandeweghe. 

Mai devreme, Monica Niculescu s-a calificat în turul II după ce a învins-o fără probleme pe Yulia Putintseva (detalii, aici).

Simona Halep va intra în competiție joi, după ora 21:00, când o va înfrunta pe franțuzoaica Oceane Dodin (detalii, aici). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.