Liga 1

De ce ar fi refuzat Gigi Becali să joace împotriva lui Real Madrid, Dortmund și Liverpool la București: "Noi nu suntem club de spectacol"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 martie 2018

Gigi Becali a explicat de ce a refuzat prezența la turneul anunțat de Adrian Thiess, competiție la care urmau să participe FCSB, Real Madrid, Liverpool și Borussia Dortmund. 

Patronul FCSB a cerut 300.000 pentru a-și implica echipa în această competiție, cu 700.000 mai puțin decât Barcelona. Răspunsul n-a fost unul pozitiv din partea organizatorilor. 

"E adevărat că Steaua nu a vrut să joace în patrulater. Am cerut 300.000 de euro, pentru că noi nu suntem club de spectacol. Nu ne-am înţeles la bani. Barcelona venea pentru un milion de euro. Noi ceream 300.000 de euro. Poate că o făceam pe bani mai puţin, dar era programul încărcat şi ne afecta nouă competiţiile”, a spus Becali la TV Digi Sport. 

"Există acest proiect de doi ani. Problema a fost Steaua, nu ne mai bazăm pe o echipă din România.  Facem un patrulater fără o echipă românească. A fost mai ușor să semnăm cu Real Madrid decât cu Steaua. Este o preocupare serioasă în ultima lună și jumătate. Rămâne în picioare planul" Adrian Thiess

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.