Tenis

Și-a pierdut răbdarea! Serena Williams a "rupt" ușa după eliminare! Conferință senzațională a japonezei Naomi Osaka: "Mi-am propus 3 lucruri în meci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 martie 2018

Serena Williams, 36 de ani, a pierdut în primul tur al turneului de la Miami, 3-6, 2-6 cu Naomi Osaka, 20 de ani.

La conferința de presă de după meci, Osaka, locul 22 WTA, a vorbit despre victoria în fața jucătoarei preferate și a dezvăluit care au fost obiectivele sale .

"Am fost emoționată pentru că Serena este motivul pentru care am început să joc tenis. Am văzut-o de multe ori la televizor și mereu am susținut-o. Am încercat să mă detașez putin și să nu mă gândesc că joc împotriva ei. A fost greu să joc contra ei și să mă gândesc că mă duelez cu o jucătoare oarecare. Am vrut să o impresionez, să nu pierd 0-6, 0-6 și să o fac să strige măcar o dată «C'mon»", a spus Naomi Osaka la conferința de presă.

Serena Williams riscă amenda

După al doilea turneu oficial la care participă după o pauză de 14 luni, Serena Williams riscă să fie amendată. Americanca, locul 491 WTA, nu s-a prezentat la conferința de presă de după meci. Astfel, Serena riscă să fie amendată de WTA.

Mai mulți ziariști au scris pe Twitter că au văzut-o pe Serena plecând dim complexul de la Miami imediat după finalul partide. Ulterior, Serena e emis un comunicat prin intermediul WTA.

"Pentru mine, fiecare turneu este o oportunitate să înțeleg ce trebuie să îmbunătățesc pentru a fi cea mai bună. Naomi a făcut un meci excelent. Învăț câte ceva de fiecare dată când joc. Vreau să îmi continui revenirea și să progresez în fiecare zi", a fost mesajul Serenei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.