Liga 1

EXCLUSIV Țeapă! Răzvan Raț s-a antrenat cu Dinamo, dar a semnat cu o altă echipă din Liga 1. Deja a fost prezentat oficial: "Din nou acasă"

Articol de Justin Gafiuc, Cornel Biholari  —  joi, 22 martie 2018

Deși s-a antrenat o lună cu Dinamo, Răzvan Raț, 36 de ani, a semnat cu ACS Poli Timișoara un contract valabil până la finalul sezonului!

update 15:35

Răzvan Raț a fost prezentat la noua echipă și a dat primele declarații: "E simplu. Am ales Poli pentru că cei de aici m-au dorit foarte mult. M-am antrenat cu Dinamo și le mulțumesc celor de acolo pentru că mi-au permis să fac asta. Sunt bucuros că am ales Poli pentru că voi fi din nou acasă, în România. Sper să le răsplătesc încrederea celor de aici, care m-au dorit foarte mult.

Eu o să fac tot ce e posibil pentru echipa la care voi juca de acum încolo. Am semnat până la sfârșitul play-out-ului. Vom vedea din vară ce va fi. Eu am de gând să joc atât timp cât starea fizică mi-o permite. O să o iau pas cu pas.

Îmi amintesc acel episod trist pentru mine, când jucam la Șahtior și am fost eliminați de Poli Timișoara. Teoretic aveam prima șansă, dar nu a fost să fie. A fost un fel de asediu".

update 15:25

Potrivit surselor GSP.RO, Dinamo nu i-a făcut nicio ofertă lui Raț, șefii clubului alb-roșu dorind promovarea lui Vlad Olteanu și a altori jucători tineri..

Știrea inițială:

La Timișoara este și Maxi Oliva, fostul fundaș stânga al lui Dinamo. Poli Timișoara este pe locul 5 în play-out-ul Ligii 1, cu 14 puncte, la două peste locul 6, care duce la baraj, și cu trei peste locul 7, primul retrogradabil.

Raț a mai jucat în prima ligă din România la doar două echipe, Rapid (1997-2003, 6 sezoane) și FCM Bacău (2000-2001, un sezon împrumut), având în palmares două titluri de campion.

De-a lungul carierei a mai evoluat la Șahtior, West Ham, Rayo Vallecano și PAOK Salonic.

100.000 €este cota lui Răzvan Raț, potrivit transfermarkt.de

113 selecții
are Răzvan Raț la echipa națională 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.