Liga 1

Pleacă Budescu în vară? Curg ofertele pentru cel mai bun stelist: "Sunt multe discuții acum" » Ce vrea să facă Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 martie 2018

Constantin Budescu, 29 de ani, este cel mai important jucător al celor de la FCSB, dar ar putea pleca în vară, mai multe cluburi fiind interesate să-i achite clauza de 3 milioane de euro.

Impresarul mijlocașului ofensiv, Florin Lovin, a dezvăluit că Budescu are o mulțime de oferte și că acesta ar putea pleca în vară.

"N-a ales Steaua pentru bani! A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia, din Turcia, dar am declinat ofertele și va face o treabă bună aici şi apoi pasul pentru o echipă din Vest. El vrea să joace la un nivel bun.

Dacă vom găsi o echipă din Vest care să îl accepte şi cu bune, şi cu rele, foarte bine. Vreau să-l duc undeva unde să fie dorit de toată lumea. Trebuie să aibă sprijinul tuturor, şi al preşedintelui, şi al antrenorului. Budescu are o clauză de reziliere şi sunt multe discuţii acum cu câteva cluburi", a declarat Florin Lovin la TV Telekom Sport.

23 de goluri
a produs Budescu în acest sezon: 12 goluri marcate și 11 pase de gol oferite

GSP.RO a dezvăluit marți că Becali şi-ar dori ca respectiva clauză să ajungă măcar la 5-6 milioane de euro, iar pentru ca Budescu să accepte, ar exista trei variante:

1. Să i se mărească salariul de la 20.000 la 30.000 pe lună, acesta ajungând la 360.000 anual
2. Să i se dubleze suma pe care o încasează la startul fiecărui sezon, aceasta ajungând la 200.000 de euro
3. Să i se ofere un procent din suma cu care FCSB îl va vinde. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi când Astra l-a readus după experienţa din China, i-a pus clauză în contract că dacă îl va vinde iarăşi, un procent îl va încasa el

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.