Nationala

UPDATE Probleme cu viscolul pe Aeroportul Otopeni! Naționala României a decolat spre Israel cu o întârziere de peste două ore

Articol de Marius Mărgărit, Beno David  —  vineri, 23 martie 2018

Cursa de linie pentru Tel Aviv în care se află naționala României nu a reușit să decoleze, deocamdată, din cauza zăpezii de pe pista de decolare a Aeroportului Henri Coandă din București.

UPDATE 10:15

Aeronava cu jucătorii naționalei a decolat la ora 10:15 și ar urma să ajungă în jurul orei 12:30.

Deși era programată să plece la ora 07:45, cursa se află încă la sol, urmând ca oficialii aeroportului Otopeni să încerce să curețe pista pentru ca decolarea să fie posibilă în jurul orei 10:00.

5 aeronave nu au primit acceptul să aterizeze, iar în jur de 25 de avioane așteaptă să primească permisiunea de decolare, însă sunt șanse mici pentru acest lucru. Practic, aeroportul e închis, deși nu există o decizie oficială în acest sens.

Căderile masive de zăpadă din această dimineață au îngreunat traficul în București, iar temperaturile sunt sub 0 grade Celsius.

Ar putea fi probleme de adaptare pentru jucătorii lui Cosmin Contra, în condițiile în care, în Israel, termometrele arată 35 de grade la această oră.

România are programat în această seară un antrenament, de la ora 18:30, în Nethanya, acolo unde va juca mâine împotriva țării-gazdă.

Meciul va fi transmis sâmbătă, de la ora 20:00, de Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.