Tenis

Adversara Simonei Halep a răbufnit la conferința de presă: "Mă las de tenis! Toate astea mă dezgustă"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 March 2018

Oceane Dodin, 21 de ani, a fost foarte dezamăgită după înfrângerea din turul doi de la Miami în fața Simonei Halep, scor 6-3, 3-6, 5-7.

"Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, nu mi-a ieșit și, oricum, nu este suficient să ai un serviciu bun împotriva jucătoarelor de acest nivel.

Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu (n.r. care este şi antrenorul ei) este foarte mulţumit de meciul meu. E «cool», zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă", a fost reacția lui Dodin.

Jucătoarea de tenis din Franța a fost întrebată ce va face pentru a-și reveni: "Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble greșeli. Dar nu am putut, a fost mai puternică decât mine. Mă las de tenis (nr: a declarat râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.