Campionate

Real Madrid pregătește transferuri galactice! Lista celor 10 jucători pe care Florentino Perez vrea să-i aducă, Neymar e și el inclus

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 March 2018

Real Madrid e la o diferență uriașă în spatele Barcelonei în campionat, 15 puncte, și vrea să se întărească serios pentru sezonul viitor din La Liga.

Florentino Perez e gata să ia jucătorii doriți de Zinedine Zidane și e dispus să ofere sume uriașe. Oficialii lui Real au o listă de 10 fotbaliști pe care îi doresc în perioada următoare.

Cap de listă e brazilianul Neymar (PSG), dar madrilenii vor și unul dintre portarii David de Gea (Manchester United), Courtois (Chelsea) sau Alisson (AS Roma)

În defensivă l-ar dori pe Alvaro Odriozola (Real Sociedad), pe Clement Langlet (Sevilla) sau pe Benjamin Pavard (Stuttgart).

Numele grele abia acum urmează, Eden Hazard (Chelsea) e dorit insistent de Zidane, la fel și Robert Lewandowski (Bayern Munchen) despre care presa spaniolă scrie că ar fi ajuns deja la un acord cu Real. Mohamed Salah (Liverpool) se află și el pe listă, fiind în acest moment lider în clasamentul pentru Gheata de Aur, după cele 36 de goluri reușite în acest sezon la Liverpool.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.