Liga 1

Gata cu zvonurile! Victor Pițurcă a oferit o declarație categorică despre venirea la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 martie 2018

 Victor Pițurcă a înlăturat orice dubiu legat de eventuala sa venire pe banca lui Dinamo. 

 Numele lui Victor Pițurcă a fost vehiculat pe banca lui Dinamo odată cu zvonurile conform cărora Cristi Borcea ar dori să revină la conducerea clubului alb-roșu. Fostul selecționer a clarificat situația, afirmând că lucrurile au rămas doar la stadiul de discuții.

"Nu, nu, nu. Nu se pune problema să vin la Dinamo. A fost o simplă tentativă, doar o discuție, dar nimic după aceea", a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

Cum a devenit pițurcă o variantă

Fostul selecționer a vorbit laudativ la adresa lui Dinamo și a fanilor clubului în ultima perioadă, iar Cristi Borcea a afirmat în mai multe rânduri că Pițurcă ar fi soluția ideală în cazul în care fostul finanțator ar reveni la Dinamo. 

"Piţurcă a fost informat deja de Borcea despre ce vrea să facă. Sunt prieteni vechi, nu e prima dată când încearcă să-l ia. Pentru Piţurcă e cel mai bun moment. Valoarea şi-a arătat-o, cu Becali n-ar mai lucra niciodată.

Are nevoie de Dinamo. Şi Dinamo are nevoie de el. Relaţia între Piţi şi Borcea e o relaţie interesantă. Uitaţi-vă ce jucători au venit la Dinamo pe vremea lui Borcea, e simplă filiera", declara un apropiat al clubului din "Ștefan cel Mare" pentru prosport, luna trecută.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.