Nationala

Costel Gâlcă, așa cum nu l-ai văzut vreodată: "Este lamentabil, ca să ştiţi!" + cine crede că va lua titlul în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 martie 2018

Costel Gâlcă (46 de ani) e sigur că Ionuț Lupescu va câștiga alegerile pentru președinția FRF și vorbește despre lupta la titlu în Liga 1.

"Am fost cu Ionuţ Lupescu prin țară şi vă spun că o să câştige. Răzvan Burleanu cred că nu se aştepta ca Ionuţ să candideze. Eu mi-am exprimat părerea că Lupescu va câştiga cu o diferenţă foarte mare.

Am văzut cum se exprimă la televizor domnul preşedinte. Este lamentabil, ca să ştiţi!", a declarat Gâlcă pentru TV Telekom Sport.

sfaturi pentru titlu

Costel Gâlcă a reușit să câștige cu FCSB toate trofeele puse în joc, campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, în sezonul 2014-2015.

"Eu îi doresc lui Dică să câştige campionatul, chiar dacă uneori se câştigă şi cu suferinţă. Ştim că la Steaua e presiune foarte mare, dar îi doresc să câştige campionatul.

CFR e o echipă cu experienţă, are un antrenor experimentat şi va fi o luptă foarte grea. Cred că şi Craiova este candidată la titlu pentru punctajul pe care îl are, dar şi datorită jocului.

Alibec a demonstrat că e un jucător foarte bun peste tot pe unde a fost, dar aici nu dă randamentul aşteptat. Sperăm însă să-l vedem din nou acolo pentru că avem nevoie şi la echipa naţională de el", a declarat Gâlcă pentru TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.