Liga 4

Lovitură pentru CSA Steaua! Peluza Sud a luat o decizie importantă după ce fanii s-au simțit trădați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 martie 2018

Fanii Stelei contraatacă după ce șefii clubului au anunțat că, în proporție de 90%, meciul contra Academiei Rapid se va disputa la Chiajna.

Peluza Sud a hotărât să boicoteze meciul în semn de protest pentru decizia luată. Așadar, derbyul Ligii a 4-a se va disputa doar cu o galerie.

"Cum putem accepta că nu s-au luat deloc în considerare, ba chiar au fost tratate cu răceală, planurile şi iniţiativele comune ale Peluzei şi ale Asociaţiei Steliştilor 1947 de a ajuta în toate modurile şi la toate capitolele organizarea acestui meci pe un stadion demn de această confruntare, un stadion demn de Steaua Bucureşti, care să ne aducă beneficii financiare şi un uriaş capital de imagine acestui proiect?

Răspunsul nostru este un NU categoric, atât pentru alegerea acestui stadion, cât şi pentru lipsa de respect arătată nouă, tuturor suporterilor stelişti. Nu, Peluza Sud nu merge la Chiajna", sună o parte din comunicatul Peluzei Sud de pe Facebook.

Steaua - Academia Rapid se va juca la Chiajna, un stadion cu 5100 de locuri. La meciul din tur au asistat 11.000 de oameni pe Giulești, iar steliștii au primit 1000 de tichete.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.