Nationala

Israel - România 1-2. Țucudean, după ce a adus victoria României: "Data viitoare, poate dă Keșeru" » Ce a spus Nicolae Stanciu după ce a dat golul serii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 martie 2018

România a câștigat amicalul cu Israel, 2-1, după o repriză secundă excelentă a elevilor lui Cosmin Contra. România va juca marți, împotriva Suediei, pe 27 martie, de la 21:30.

George Țucudean, intrat în repriza a doua, a marcat golul victoriei, iar după meci a vorbit despre victoria obținută de "tricolori".

"Păcat că nu am marcat în prima repriză. Am intrat bine în meci și am reușit să întoarcem rezultatul. În repriza a doua, când s-a jucat pe contre, am marcat de două,

La gol m-am simțit bine cu Mitriță. Am plecat bine în «gaură» și l-am lobat pe portar. Dacă sunt aici, înseamnă că merit. E bine că am marcat eu, data viitoare poate marchează Keșeru. Nu e un concurs. Suntem o echipă tânără. Avem talent și cu o dorință mai mare putem face lucruri bune.

Fiecare meci este diferit. Suedia este o echipă masivă, trebuie să ne schimbăm și noi puțin. Trebuie să ne închidem bine și să plecăm bine pe contraatac", a declarat George Țucudean la Pro X.

Și Nicolae Stanciu, marcatorul primului gol, a vorbit despre duelul cu Israel și despre reușita sa.

"Mă bucur că am câștigat. E bine pentru moralul nostru. În mod normal, când am mingea la 16-20 de metri, încerc să șutez. Cred că asta este una dintre calitățile mele. Îmi place foarte mult să șutez când am mingea. Cel mai important e că am câștigat, nu că am marcat eu. E meciul 20 pentru mine la națională. Sunt foarte mândru de asta.

A fost un teren extraordinar. Orice fotbalist și-ar dori să joace pe o asemenea suprafață. Ne așteaptă un meci greu cu Suedia", a declarat Nicolae Stanciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.