Nationala

Israel - România 1-2. Reacția lui Cosmin Contra după victoria cu Israel: "Mi-era teamă să nu ne prăbușim" » Cum explică marea surpriză din primul "11"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 martie 2018

România a câștigat amicalul cu Israel, 2-1, după o repriză secundă excelentă a elevilor lui Cosmin Contra. A fost prima victoriei a naționalei noastre împotriva Israelului după 22 de ani!

  • România va juca marți împotriva Suediei, de la 21:30;

Cosmin Contra i-a felicitat pe jucători pentru că au revenit de la 0-1, a explicat cum a schimbat jocul echipei și a spus de ce l-a folosit pe Nicușor Bancu, 25 de ani, pe postul de fundaș stânga.

"Cred că a fost o primă repriză pe care am controlat-o. Am avut o singură scăpare, când a avut Chaim ocazia cu capul. După pauză au făcut exact ce le-am zis să NU facă. În repriza a doua, israelienii au avut 20 de minute bune și au marcat. Au schimbat bine și noi nu ne-am așezat bine.

După golul lor am schimbat imediat, cu Chipciu, Stanciu și Mitriță. Aveam nevoie de viteză pe benzi și să fim mai dezechilibranți. E bine că am reușit să întoarcem scorul. Am avut atitudine. Mi-era teamă să nu ne prăbușim după golul lor, așa cum se întâmplă de multe ori cu echipa noastră națională. Au fost multe lucruri pozitive, dar și greșeli.

Avem jucători tineri, dornici să se afirme. Nu mi-a fost frică să-l bag pe Bancu fundaș stânga. Eu l-am urmărit. A fost foarte bun la Craiova și a crescut pe faza defensivă. Aveam nevoie de incursiunile lui. Azi a făcut un meci bun", a spus Cosmin Contra la Pro X.

Nota 8a primit Cosmin Contra pentru victoria cu Israel

"Ne-am dorit să câștigăm. Am avut o atitudine bună. Sunt fericit și pentru mine, că am debutat și am dat o pasă de gol. Îmi doream să fac pasul către echipa mare. Nu am avut emoții. Când am intrat, a fost o bucurie foarte mare" Alexandru Mitriță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.