Tenis

SIMONA HALEP LA MIAMI. Americanii au aflat tot! De ce Simona Halep nu i-a cerut ajutorul lui Cahill în meciul cu Radwanska

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 martie 2018

Simona Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, 6-3, 2-6, 3-6.

Pe parcursul partidei, Simona Halep a decis să nu-l cheme din tribune pe antrenorul Darren Cahill în pauzele dintre game-uri și seturi, fiind o situație similară celor din turneele de Grand Slam, unde jucătoarele nu au dreptul la on-court coaching.

Presa din SUA a analizat situația și scrie că totul a fost o strategie pusă la punct de Simona Halep și Darren Cahill. Cei doi ar fi vrut să vadă cum se descură liderul WTA în situați dificile fără ajutorul antrenorului australian.

"Un fapt interesant remarcat la meci, Halep nu l-a chemat deloc pe Cahill. El a stat aproape de teren, nu în lojă. Decizia de a nu apela la on court coaching a fost o strategie pusă la punct de Halep și Cahill, astfel încât Simona să vadă cum se descurcă de una singura. Acum nu a mers. Poate că în fața unor jucătoare ca Radwanska trebuie altă strategie. Ar putea fi o scuză că Simona a pierdut pentru că nu a fost sfătuită. A arătat de multe ori că are nevoie de ajutor, mai ales în setul trei", au notat jurnaliștii americani.

"Vor urma antrenamente. Încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată şi nu prea am putut să fac ce trebuie. Din punct de vedere fizic, sunt sănătoasă. Va trebui să mă odihnesc puțin şi după aceea să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc la Fed Cup şi să câştig meciurile"Simona Halep, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.