Liga 4

Nici Chiajna nu e o soluție » Derby-ul Steaua - Rapid ar putea să nu se mai joace pe terenul echipei din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 martie 2018

În ultimele zile s-a iscat un scandal imens în tabăra celor de la CSA Steaua, după ce conducerea clubului din Liga a 4-a a decis ca derby-ul cu Academia Rapid din 13 aprilie să se joace pe stadionul Chiajna.  

Suporterii roș-albaștrilor n-au fost de acord și chiar au anunțat că nu vor veni la meciul cu contracandidata la promovarea în Liga a 3-a. Acum, nici președintele Concordiei, Cristi Tănase, n-ar mai fi de acord ca meciul să se joace pe terenul formației din primul eșalon.

"Totul tinde să se transforme într-un circ, iar mie nu îmi place absolut deloc. Am văzut şi eu reacţiile venite din Ghencea şi cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca cei de la Steaua să nu mai vină deloc la noi la Chiajna să joace acest meci cu Rapid. Voi discuta această problemă şi cu proprietarul stadionului nostru, adică Primăria, şi voi anunţa acest lucru. Noi am vrut doar să venim în ajutorul sportului românesc şi în ajutorul unui spectacol fotbalistic.

Nu i-am chemat noi pe cei de la CSA Steaua la Chiajna. Dânşii ne-au contactat şi ne-au transmis această intenţie. Dar dacă pe suporterii din Ghencea îi deranjează numărul de locuri al stadionului nostru, atunci clubul lor se poate duce fără nicio problemă să joace pe un alt stadion. Oricum noi nu am semnat nici un act pentru disputarea jocului dintre Steaua şi Academia Rapid. Deci cel mai bine pentru toată lumea este ca Steaua să nu mai vină la noi", a spus Cristi Tănase pentru Fanatik.

Citește și: EXCLUSIV De ce a ales CSA Steaua să joace meciul cu Rapid la Chiajna! Toate motivele + ce părere au jucătorii și cine va televiza meciul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.