Tenis

SIMONA HALEP. Eliminată de la Miami, Simona Halep a anunțat când revine în tenis » Va lua o pauză lungă

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 martie 2018

Simona Halep, liderul din clasamentul WTA, a părăsit în această dimineață și proba de dublu de la Miami, Halep și Begu fiind eliminate în optimi (detalii, aici).

În această dimineață, jucătoarea noastră a postat un mesaj pe Facebook în care a lăsat de înțeles că nu va mai juca niciun meci oficial până pe 21 aprilie, când România va înfrunta Elveția în FED Cup, la Cluj.

"Îmi iau la revedere de la Miami cu acest minunat drop shot. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup", a scris Halep pe contul său de Facebook. 

România va înfrunta Elveția în FED Cup, în week-end-ul 21-22 aprilie, , în Sala Polivalentă din Cluj. După ce va participa alături de România la FED Cup, Simona Halep urmează să evolueze în turneul de la Stuttgart, care va începe pe 24 aprilie. 

În perioada în care Simona Halep lipsește de pe teren, niciun alt turneu important nu va avea loc în circuit. În perioada 2 aprilie - 24 aprilie, se vor disputa turneele de la Charleston, Monterrey, Lugano și Bogota, turnee la care românca nu participă în mod tradițional. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.