Nationala

FOTO + VIDEO "Tricolorii", joviali la antrenamentul de azi de la baza "Aripile" » Decizie surpriză: ce vor face jucătorii mâine, în locul obișnuitei plimbări

+21 Foto
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 26 martie 2018

Echipa națională a României s-a antrenat azi la baza "Aripile", acolo unde s-a pregătit și echipa Suediei înaintea meciului de mâine de pe noul "Oblemenco".

În ciuda vremii, suprafața de joc se prezintă în condiții excelente. Chiar a rezistat antrenamentului suedezilor, care au terminat pregătirea cu 20 de minute înaintea sosirii tricolorilor la bază.

Tabloul este ușor mohorât, tricolorii antrenându-se înconjurați de grămezi de zăpadă, care n-a apucat să se usuce, și pe o ceață deasă. Totuși, jucătorii au zâmbit mult, ba chiar au avut "ședințe de râs", ajutați fiind de glumele lui Javi Reyes, care a făcut tot posibilul să destindă atmosfera.

Mâine, în loc de obișnuita ieșire prin oraș, toată echipa va merge la stadion pentru a vedea cum se prezintă gazonul pe care urmează să joace. În plus, mulți dintre tricolori vor avea șansa în premieră de a admira noua bijuterie a Craiovei.

Înaintea antrenamentului de azi, jucătorii au participat la hotel, la ședința tehnică, condusă de Cosmin Contra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.