Nationala

Adio și stadioane până la EURO? Anunțul lui Gică Popescu: "Dinamo nu se face! În plus, nu e obligatorie construcția niciunui stadion"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 martie 2018

Gică Popescu, consilier guvernamental privind organizarea EURO 2020 în România, a vorbit despre situația stadioanelor din proiect. Fostul internațional recunoaște că situația de la Dinamo nu este deloc bună, însă dă asigurări că România nu va pierde meciurile pe care le are la acest turneu. 

"Se preconizează ca în luna iunie sperăm să se semneze contractul de proiectare și construcție pentru cele 3 stadioane (Steaua, Rapid, Arcul de Triumf). Ele vor fi demolate până la semnarea acestui contract, pentru a câștiga timp.

La Dinamo, lucrurile sunt întârziate. Se va face, dar nu va fi gata pentru Euro 2020. Asta nu ne împiedică să organizăm. Nu e obligatorie construcția niciunui stadion, dar vrem să punem la punct infrastructura sportivă.

Cele 3 sunt pe parcursul normal și legal, Dinamo e întârziat. Nu sunt obligatorii construcţiile celor 4 stadioane. Ne va rămâne o infrastructură sportiva nemaipomenită şi atunci Bucureştiul, chiar de sine stătător sau împreună cu celelalte stadioane care s-au construit în ţară, putem găzdui şi alte competiţii la nivel de tineret, juniori, fotbal feminin. Lucrurile se pot face. Eu sunt un tip optimist. La început mi se părea greu, că nu se pot mișca lucrurile.

Dar le-am pus cap la cap și iată că CNI-ul a mișcat lucrurile", a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.