Tenis

Noroc pentru Caroline Wozniacki! Garbine Muguruza eliminată de la turneul de la Miami » Radwanska a pierdut și ea + cum arată sferturile de finală

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 martie 2018

Iberica Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la Miami și a ratat șansa de a o depăși în clasamentul WTA pe Caroline Wozniacki, care va rămâne pe locul doi.

Muguruza a pierdut în două seturi, 3-6, 4-6, cu americanca Sloane Stephens, locul 12 WTA. Stephens a început bine meciul și a condus cu 3-1, menținându-se în avantaj până la finalul setului. În setul doi, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Stephens a făcut break-ul decisiv și și-a asigurat calificarea.

Poloneza Agnieszka Radwanska, cea care a eliminat-o pe Simona Halep, a pierdut categoric contra Victoriei Azarenka, scor 2-6, 2-6, după un meci dominat autoritar de bielorusa de pe locul 186 WTA.

Venită din calificări, americanca Danielle Rose Collins, locul 93 WTA, este și ea în sferturi după ce a trecut de Monica Puig, locul 82 WTA, scor 3-6, 6-4, 6-2. Ea va juca în sferturi contra lui Venus Williams.

Jelena Ostapenko, locul 5 WTA, a eliminat-o pe Petra Kvitova, locul 9 WTA și una dintre cele mai în formă jucătoare ale anului. Letona s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-3.

Sferturi WTA Miami

Victoria Azarenka - Karolina Pliskova
Sloane Stepehens - Angelique Kerber
Jelena Ostapenko - Elina Svitolina
Venus Williams - Danielle Rose Collins

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.