Nationala

Reacție de lider a lui Dima după ce România a pierdut dramatic calificarea: "Vă promit asta! Garantez pentru jucători" » Ce spune despre gafa lui Moruțan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 March 2018

Constantin Dima (18 ani), absent azi din cauza unei suspendări, a reacționat după ce România a pierdut cu Ucraina la Ploiești, scor 1-2 și a ratat calificarea la EURO 2018. Fundașul lui Dinamo, împrumutat la Sepsi, face însă o promisiune.

"E o durere foarte mare. Am avut niște rezultate notabile în primele două meciuri. Mai aveam nevoie de un punct, n-am reușit. N-are importanță că eu am lipsit, din păcate am primit două goluri în ultimele minute.

Mergem înainte, avem o generație foarte bună. Veți vedea această generație pe marile stadioane ale lumii. Garantez eu pentru acești colegi pe care îi am. Veți vedea că vom ajunge la naționala mare și vom face performanță. Profesorul ne-a motivat și-a găsit cuvintele. Nu mai contează ce a făcut Moruțan. Nu avem ce să-i reproșăm, e colegul nostru, e fratele nostru.

El a dat golul de 1-0, de ce să ne luăm de el? Oli e fratele nostru, o să fie un jucător foarte mare. Au ratat jucători ca Ramos în momente mai importante", a zis Constantin Dima la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.