Nationala

VIDEO Căpitanul României U19, distrus după eșecul cu Ucraina: "Moruțan a venit la noi înaintea meciului și ne-a cerut asta"

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday, 27 March 2018

Vlad Dragomir, 18 ani, căpitanul naționalei U19 a României, a venit în lacrimi la declarațiile live de la finalul înfrângerii cu Ucraina, scor 1-2.

"A fost greu să ajungem până aici, a fost un drum frumos. Ne pare rău pentru meciul de astăzi.

Moruțan și-a dorit foarte mult victoria asta. El chiar a venit la noi înainte de meci și ne-a cerut, ne-a strigat să alergăm cât putem pentru a câștiga meciul ăsta. Toți ne-am dorit enorm să mergem la Campionatul European. Trebuie să ținem capul sus, să mergem la echipele de club și să muncim zi de zi pentru a ne îmbunătăți jocul", a declarat Vlad Dragomir la TV Telekom Sport. 

Șeful federației, dezamăgit

Răzvan Burleanu a ales partida reprezentativei U19 în dauna amicalului României cu Suedia (Urmărește-l AICI!) și a ținut să îi încurajeze pe elevii lui Adrian Boingiu la final.

"Am fost la câteva minute distanță de un vis. Am ratat și acum 2 ani de zile la limită calificarea la U17. Sunt momente grele pentru noi, pentru părinți, pentru antrenori. Sunt niște jucători extrem de talentați.

Moruțan e tânăr. Sper să învețe din acest gest și să nu se mai repete. E dificil să identifici un jucător sau un vinovat.  Nici nu am realizat când a luat roșu, mă bucuram pentru gol", a declarat Burleanu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.