Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 1-0 // Chipciu, acid la interviuri: "Așa e în România, joci bine un meci și dai gol - ești Maradona"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 27 martie 2018

Alexandru Chipciu, 28 de ani, a fost cucerit de atmosfera de la Craiova și le-a transmis un mesaj celor care îl dau ca și plecat de la Anderlecht.

"Este un nou început pentru noi, îmi aduce aminte de perioada cu domnul Pițurcă, pierdeam foarte greu. Sperăm să o ținem așa și în meciurile oficiale, să nu zicem iar că suntem cea mai bună echipă și apoi să fim criticați că nu ne ridicăm la așteptările oamenilor. Trebuie să muncim tot așa, să ne dăruim. Știm că Suedia n-a venit cu toată echipa, dar are jucători buni. Am aratat că ne putem lupta la un anumit nivel cu formații bune.

Stadionul este un frumos, atmosfera a fost senzațională. Peste tot unde am jucat în România am fost susținuți. Le mulțumim!

Terenul a fost greu, dar am zis că nu e bine să ne plângem", a declarat Chipciu.

Despre situația de la Anderlecht

 "Sunt doar tâmpenii zvonurile conform cărora m-ar da afară Anderlecht. Am avut probleme personale, am jucat 4 din ultimele 6 meciuri. Am un nou rol acolo, de fundaș dreapta. Anul trecut eram jucător-cheie acolo, sus, acum sunt un jucător util.

Așa e mereu în România, joci bine un meci și dai gol ești Maradona, joci mai slab ești cel mai slab", a punctat Chipciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.