Tenis

Azarenka este de neoprit! A învins categoric un fost lider mondial » Cum arată prima semifinală de la Miami

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2018

Victoria Azarenka și Sloane Stephens se vor duela în prima semifinală. La primul turneu oficial după Wimbledon 2017, Azarenka face spectacol la turneul de la Miami.

Victoria Azarenka, 28 de ani, locul 186 WTA, s-a calificat în semifinale după ce a învins-o în două seturi pe Karolina Pliskova, scor 7-5, 6-3, după o oră și 37 de minute de joc. Azarenka a avut 5-2 în primul set, dar cehoaica a revenit și a egalat. La 5-5, Vika a mai făcut un break și a servit cu succes pentru câștigarea setului. Setul doi a început spectaculos. În primele cinci game-uri nicio jucătoare nu a câștigat pe propriul serviciu. În final, Azarenka a mai făcut un break și și-a asigurat calificarea în semifinale.

Sloane Stephens, 25 de ani, fostă câștigătoare la US Open, continuă forma excelentă. Americanca s-a calificat în semifinale după ce a trecut de Angelique Kerber, locul 10 WTA, scor 6-1, 6-2, după o oră de joc. În primul set, Sloane a făcut două break-uri și a cedat un singur game. Setul doi s-a desfășurat asemănător, Kerber reușind să câștige doar două game-uri.

Astăzi se vor decide celelalte semifinaliste. Jelena Ostapenko - Elina Svitolina și Venus Williams - Danielle Rose Collins sunt cele două sferturi de finală care se vor juca în această seară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.