Nationala

Momente dramatice în vestiarul României! Ce s-a întâmplat cu Moruțan după ce România U19 a ratat calificarea: "Și-a pierdut controlul"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 March 2018

Adrian Boingiu, selecționerul naționalei sub 19 ani a României, a vorbit despre atmosfera din vestiar, după ratarea calificării la Turul de Elită, și ce a vorbit cu Olimpiu Moruțan.

"Era greu de vorbit cu Moruțan. Era prea afectat. A plâns non-stop, ore întregi. Și-a pierdut controlul. Abia seara târziu am putut să vorbesc cu el. I-am spus că nu e singurul vinovat și că au fost și alte cauze. El a făcut multe pentru această echipă. Nu trebuie condamnat așa tare. Nu Moruțan trebuie scos țap ispășitor. A greșit, dar asta e.

Au fost momente gestionate prost, frustare, euforie. Cred că a contat mai mult impactul acelui moment, decât omul în minus. Noi am pregătit bine meciul. Le-am zis jucătorilor că nu va fi ușor și că trebuie să fie atenți. Le-am spus că arbitrul le poate da cartonaș la orice fază", a spus selecționerul Adrian Boingiu la Pro X.

Citește și: Opinie GSP // După pui de Moruțan să nu dai cu bolovan » "Nu ucideți jucătorii naționalei despre care acum 7 zile nu știați că există!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.