Nationala

Noi dezvăluiri despre situația în care se află Moruțan: "A făcut o criză! E în depresie, e disperat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2018

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit despre situația mijlocașului Olimpiu Moruțan și a spus că acesta este foarte afectat de eliminarea din meciul România U19 - Ucraina U19, 1-2.

"L-am laudat când merita lăudat, dar l-am și criticat când trebuia criticat. Acum îl susțin. Eu am vorbit cu copilul și l-am incurajat. Gestul este prostesc, copilaresc. El mi-a spus că nici nu știa că are cartonaș galben.

Este trist. Am vrut să-l încurajez pentru că avem nevoie de el. E un copil și trebuie sprijinit. Toată lumea greșește. E prea multa tragedie pusă doar pe capul lui. Își va revi, dar acum a făcut aproape o criză. E în depresie. L-a luat Costel (n.r. Costel Enache, antrenorul FC Botoșani), vorbește cu el. Am vorbit și eu cu el. Era disperat, nu l-am mai văzut atât de trist.

Nu e doar vina lui Moruțan. O echipă bună nu ia două goluri ăn 10 minute, chiar dacă are un om în minus. Da, a greșit, dar mai erau 10 minute. Nu-l văd deloc principalul vinovat pe Moruțan. E vinovat ca toți ceilalți din echipă", a spus Valeriu Iftime la ProTV.

"N-are cum să nu-l mai vrea Gigi Becali. A plătit bani. Din vară este al Stelei"Valeriu Iftime

Citește și: Opinie GSP // După pui de Moruțan să nu dai cu bolovan » "Nu ucideți jucătorii naționalei despre care acum 7 zile nu știați că există!"

Citește și: Momente dramatice în vestiarul României! Ce s-a întâmplat cu Moruțan după ce România U19 a ratat calificarea: "Și-a pierdut controlul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.