Handbal

Pedeapsa primită de Cristina Neagu pentru injuriile de la meciul cu Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2018

Cristina Neagu (29 de ani) a fost sancționată de Comisia de Disciplină a FRH cu suma de 500 de lei, după injuriile aduse arbitrilor în timpul partidei pierdute de CSM București, scor 21-23, contra Craiovei (vezi detalii AICI).

Cristina Neagu a avut probabil cea mai slabă prestație din acest sezon în meciul contra oltencelor, iar la final a răbufnit la adresa oficialilor partidei, Diana Florescu şi Anamaria Stoia. Arbitrele înfruntării au semnalat comportamentul interului stânga, iar Comisia de Disciplină a FRF a amendat-o cu suma de 500 de lei. 

Membrii Comisiei care a judecat cazul au fost  Lucian juganaru, Viorel Vicea,  Valerica Dinca, Emil Teodorescu și Dan Berindei.

 Anunțul integral postat pe site-ul federației conține mici erori de redactare.

"Sanctionarea sportivei CRISTINA NEAGU  (CSM Bucuresti) cu PENALITATE 500 lei, conf. art. 37.2, lit. a, termen de achitare 06.04.2018, pentru jicnirea oficialilor (arbitrii) jocului".

Suma infimă

Plata sancțiunii nu va fi o problemă pentru cea mai bună handbalistă a României. GSP dezvăluia pe 21 februarie că salariul Cristinei Neagu este cel mai mare pe care îl încasează un bugetar, 22.000 de euro lunar (vezi detalii AICI). 

3 ore și jumătate
e timpul în care Cristina Neagu câștigă suma necesară plății amenzii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.