Liga 4

GALERIE FOTO Mădălina Ghenea a rămas fidelă: "Peluza Sud '97 Craiova, cea mai frumoasă galerie din lume!"

+11 Foto
FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2018

Mădălina Ghenea (30 de ani), fotomodel renumit al României și actriță, a postat pe Instagram o fotografie în care își declară dragostea pentru Peluza Sud '97 a Craiovei. 

Frumoasa actriță a așteptat cu înfrigurare partida amicală dintre România și Suedia, scor 1-0, pentru a revedea la lucru Peluza Sud '97. Nucleul dur al galeriei oltene, care a rămas alături de FC U Craiova în Liga a 4-a, a fost la prima apariție pe noul "Ion Oblemenco". 

Dragostea Mădălinei pentru alb-albaștri este explicabilă, actrița fiind născută în municipiul Slatina, reședința județului Olt. Se pare însă că Universitatea din Liga 1 nu a avut suficiente argumente pentru a o atrage pe Ghenea în rândul susținătorilor ei. 

"Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România - Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume", a fost mesajul postat de Mădălina Ghenea pe Instagram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.