Liga 1

EXCLUSIV Adrian Năstase confirmă dezvăluirile GSP: "Da, vreau să mă implic la Dinamo!"

Năstase nu s-a ferit niciodată să-și arate simpatia pentru culorile roș-albe // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  Thursday, 29 March 2018

Fostul premier Adrian Năstase se implică în ONG-ul fanilor ce doresc preluarea acțiunilor și l-a contactat deja pe Cornel Dinu. 

Lovitură incredibilă dată de ONG-ul suporterilor care vor să ia Dinamo de la Negoiță. Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de marți seara, Adrian Năstase, 67 de ani, se alătură proiectului condus de Cornel Dinu.

Reporterii Gazetei l-au contactat pe fostul prim-ministru, care a detaliat scurt: "I-am transmis domnului Dinu dorința mea de a participa la un proiect de revigorare a clubului Dinamo".

Intră și stadionul în afacere?

Conform surselor ziarului, Năstase va fi membru fondator în ONG-ul care se formează, alături de Cornel Dinu, de Ioan Andone și de Marius Niculae. Fostul lider politic s-a întâlnit deja cu membrii mișcării pentru a studia statutul ONG-ului și le-a confirmat participarea sa totală, fiind mulțumit de cele văzute.

Năstase este cel care, în calitate de prim-ministru, i-a acordat în 2002 lui Nicolae Badea dreptul de a fi administrator al bazei și stadionului Dinamo pe perioadă nedeterminată și a fost membru fondator și în asociația înființată în 1994 și preluată de Badea în 1999.

Deținând controlul asupra arenei din Ștefan cel Mare, șeful de la Computerland a negociat cu Ministerul de Interne de pe o poziție de forță, iar într-un final, construcția noii arene a fost regândită pe locul actualului velodrom din Ștefan cel Mare.

Acum, fostul premier ar putea fi o piesă importantă în discuțiile cu Badea pentru predarea stadionului.

500 de zile
a petrecut Năstase în închisoare, pentru dosarele "Zambaccian" și "Trofeul Calității". La acestea s-au adăugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrări ştiinţifice

"Vom avea o discuție în acest sens și cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor '90 chiar a vrut să preia clubul. N-am vorbit deocamdată, dar vom avea în viitorul apropiat o discuție cu domnul Țiriac. Pașii adevărați au pornit deja"
Cornel Dinu

Urmează Lucescu?

Dinu l-a contactat și pe Mircea Lucescu pentru a se alătura proiectului, iar actualul selecționer al Turciei a confirmat interesul:

"Am vorbit cu Cornel și mi se pare o idee interesantă. Eu sunt curios să știu ce intră în cele 5 milioane de euro. Intră palmaresul clubului? Intră lotul de jucători? Terenul central, terenul de antrenament? Văd că Badea și Negoiță nu ajung la o înțelegere privind construcția noului stadion și e mare păcat pentru toți dinamoviștii și pentru tot sportul românesc", a spus Il Luce pentru Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.