Tenis

SIMONA HALEP. Liderul mondial a revenit în țară: "Ce atâta pauză?" » Cum explică rezultatele din primăvară și ce spune despre Roland Garros

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 martie 2018

Eliminată din ambele probe de la Miami, Simona Halep a revenit în această seară în România. Liderul mondial s-a declarat nemulțumită de nivelul jocului său de la ultimele două turnee și spune că va relua în cel mai scurt timp antrenamentele. 

"Nu a fost o perioadă prea reușită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici și rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng și nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult și o să fie bine.

Abia aștept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic și să joc ceea ce știu eu să joc.

Nu voi lua pauză. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt bine", a mărturisit Simona pe aeroport, potrivit TV Digi Sport.

Prima competiție oficială în care Simona își va face apariția va fi confruntarea cu Elveția din Fed Cup.

Meciul va avea loc în week-end-ul 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj. După ce va participa alături de România la FED Cup, Simona Halep urmează să evolueze în turneul de la Stuttgart, care va începe pe 24 aprilie.

În perioada în care Simona Halep lipsește de pe teren, niciun alt turneu important nu va avea loc în circuit. În perioada 2 aprilie - 24 aprilie, se vor disputa turneele de la Charleston, Monterrey, Lugano și Bogota, turnee la care românca nu participă în mod tradițional.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.