Tenis

WTA MIAMI. FOTO + VIDEO Și-a revenit Jelena Ostapenko? Letona a mai făcut o victimă de marcă și e în semifinale la Miami!

+8 Foto
FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 March 2018

Deși a avut evoluții modeste în ultimele 6 luni, letona Jelena Ostapenko (5 WTA), deținătoarea titlului de la Roland Garros, pare să fi renăscut la Miami.

Ostapenko s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory după ce a învins-o pe ucraineanca Elina Svitolina (4 WTA). Letona s-a impus în două seturi strânse, 7-6 (3), 7-6 (5), după o oră și 50 de minute de joc.

Deși era favorită, Svitolina nu i-a putut face față Jelenei Ostapenko în momentele decisive din meci. Letona a jucat extrem de agresiv, aducând aminte de forma pe care arătat-o anul trecut, când s-a impus la Roland Garros.

Este cea de-a doua victorie pe care Ostapenko i-o administrează Svitolinei în mai puțin de un an. Jelena o învinsese pe ucraineancă în optimile de la Wimbledon de anul trecut. 

În optimi, letona de 20 de ani făcuse o altă victimă de marcă, reușind s-o elimine pe Petra Kvitova (9 WTA), scor 7-6 (4), 6-3.

În penultimul act de la Miami, Ostapenko va juca cu învingătoarea partidei dintre Venus Williams și Danielle Rose Collins. Partida dintre cele două se joacă joi dimineața, de la ora 02:00.

3.40
era cota oferită de agențiile de pariuri online pentru o victorie a lui Ostapenko în fața Svitolinei. Ucraineanca avea 1.32

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.