Tenis

VIDEO + FOTO Danielle Collins, semifinalistă-surpriză la Miami! A pulverizat-o pe Venus Williams » A apărut de nicăieri, a eliminat două campioane olimpice și a câștigat mai mulți bani decât în toată cariera

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 March 2018

Danielle Collins (24 de ani, 93 WTA) a învins-o pe Venus Williams (37 de ani, 8 WTA), scor 6-2, 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami.

Eficacitatea este cuvântul care a caracterizat evoluția lui Collins în fața lui Venus Williams. A salvat 4 din cele 5 mingi de break avute de numărul 8 WTA și a reușit să câștige peste 66 la sută din mingile jucate pe primul serviciu. În pofida unui procentaj ridicat al primului serviciu, 72 la sută, Venus nu a reușit să țină aproape și a cedat în 89 de minute, scor 2-6, 3-6.

Collins o va înfrunta în semifinale pe câștigătoarea de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Viktoria Azarenka și Sloane Stephens.

Și-a dublat câștigurile

Danielle Collins face cel mai bun turneu din carieră. Americanca a fost nevoită să treacă două manșe preliminare înainte de a o spulbera pe Irina Begu, scor 6-1, 6-1, în turul I al turneului de la Miami. Parcursul fulminant a continuat cu eliminarea lui CoCo Vandeweghe și Donna Vekic. În optimi a eliminat campioana olimpică de la Rio, pe Monica Puig, iar opera a fost desăvârșită azi-noapte, când a trecut de o altă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, ediția Sydney 2000, Venus Williams.

305,385 de dolariobținuse Collins în toată cariera până acum

327,965 de dolaria câștigat după calificarea în semifinale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.