Liga 1

Anunț-surpriză făcut de Gigi Becali în direct la TV! Mihai Stoica i-a transmis din vestiar: "Niciodată n-am văzut așa ceva la Alibec"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 martie 2018

Denis Alibec (27 de ani) traversează o criză de formă și are mari șanse să plece în vară de la FCSB. Patronul Gigi Becali a dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu Mihai Stoica, directorul sportiv al formației. 

"Nu m-am întâlnit cu Alibec. Ieri mi-a spus MM-ul (n.r - Mihai Stoica) că niciodată în viața lui nu s-a antrenat așa cum o face acum. Ei doi chiar au devenit foarte buni prieteni. Că știti că au avut un conflict.

Alibec e prietenos și cu jucătorii, e primul la antrenamente. Probabil că și-a dat seama că a greșit și s-a schimbat. MM mi-a repetat: «Ți-am spus: ăsta o să ne facă campioni! Alibec!» Ei îl văd cum se prezintă, îl văd la antrenamente", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Denis Alibec a înscris un singur gol în acest sezon, în victoria FCSB-ului de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 2-1. Cumpărat cu 2 milioane de la Astra, vârful cu 4 trofee în România n-a avut o relație bună cu Mihai Stoica, contrele dintre cei doi fiind mai vechi.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.