Nationala

Acuze incredibile la adresa lui Burleanu după drama României U19: "Urma să coboare pe gazon și să fie aruncat de jucători" + ce li s-ar fi transmis jucătorilor

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 29 martie 2018

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, l-a acuzat direct pe Răzvan Burleanu pentru ratarea calificării naționalei U19 la Campionatul European din Finlanda, după România U19 - Ucraina 19, 1-2.

"Ratarea calificării naționalei U19 este eminamente din cauza lui Răzvan Burleanu. Administrația actualei federații a pus o presiune infernală asupra acestui lot. În zilele anterioare meciului, jucătorilor li s-a transmis în repetate rânduri că «Trebuie să ne calificăm pentru Burleanu».

Antrenorii și jucătorii nu au nicio vină în acest eșec. Burleanu a lăsat special meciul naționalei mari de la Craiova și a venit la Ploiești. A vrut să să ia toți laurii unei calificări a juniorilor. Scenariul serii era deja pregătit după obținera biletelor pentru turneul final. Burleanu urma să coboare pe gazon și să fie aruncat în sus de echipă.

Cum n-a mai ieșit cum și-a propus, a plecat spășit de la stadion. Sunt sigur că nici acum nu își dă seama de faptul că presiunile lor au îngropat această calificare", a declarat Pompiliu Popescu pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.