Liga 1

Dan Petrescu nu cedează în conflictul cu MM Stoica: "Nici în Bangladesh nu vezi așa ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 March 2018

Dan Petrescu și Mihai Stoica sunt în plin scandal, iar antrenorul lui CFR Cluj a aruncat o nouă declarație tăioasă la adresa directorului sportiv de la FCSB.

"MM Stoica trebuie suspendat din fotbal. Doar în Romania se întâmplă ca un conducător să atace antrenorul altei echipe pe Facebook. Nici în Bangladesh nu vezi așa ceva. Trebuie suspendat ca să ne lase în pace", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Reacția lui Dan Petrescu vine după ce Mihai Stoica a ironizat pe Facebook o pedeapsa primită de la Comisia de Disciplină, 2 etape de suspendare. 

"Două etape suspendare și o mie și ceva de euro amendă lui Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă și de morți în fața camerelor de filmat. Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus. Plus rejucarea meciului cu Steaua. Astfel, impulsionați de pe margine, jucătorii ceferiști nu mai alergau, conform Instat, 40.625 m în defensivă și doar 19.527 în atac.

P.S. Pt că am depășit suprafața tehnică, bucurându-mă la golul lui Jakolis cu Universitatea Craiova, am fost suspendat 1 lună și amendat mai scump decât tehnicianul feroviar", a fost reacția lui MM care l-a enervat pe "Bursuc".

  • CS Universitatea Craiova și CFR Cluj vor juca sâmbătă, în etapa a doua din play-off, de la ora 20:45.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.