Nationala

Câte voturi ar lua Lupescu și Burleanu dacă alegerile FRF ar fi astăzi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 martie 2018

Pe 18 aprilie 2018 vor avea loc alegerile pentru președinția FRF, unde cei mai importanți doi candidați vor fi Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu.

În pole-position s-ar afla Ionuț Lupescu, cel care ar avea deja asigurate 117 voturi din cele 257 posibile, anunță agenția news.ro citată de TV PRO X. Potrivit unui președinte de AJF, a cărui identitate n-a fost dezvăluită, sursa citată susține că pe locul doi s-ar afla Burleanu, iar imediat după acesta Marcel Pușcaș.

"Toti cei de la AJF-uri care l-au prins pe Lupescu până în 2011 vor fi cu el, am convingerea asta. Pentru că nu au ce să-i reproșeze. Eu sunt în staff-ul lui Lupescu, alături de alți opt colegi, și facem o situație a opțiunilor în paralel cu ei.

În momentul ăsta, Lupescu are 117 voturi, Burleanu 88, iar Pușcas 36. Restul nu sunt făcute, nu s-a acoperit toată țara încă. Și asta este varianta pesimistă", a spus sursa pentru News.ro

  • Ionuț Lupescu - 117 voturi
  • Răzvan Burleanu - 88 voturi
  • Marcel Pușcaș - 36 voturi

    1.50 e în acest moment cota oferită de agenția Winner pentru ca Lupescu să iasă președinte, în timp ce Burleanu are cota 2.40, iar Marcel Pușcaș cota 20.00

Citește și: Opinie Cătălin Țepelin: “Ce credeți că vor Burleanu și Lupescu? Voturi sau respect?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.