Tenis

VIDEO S-a stabilit prima finalistă de la Miami » A pierdut primul set, dar a revenit entuziasmant și s-a calificat în prima finală după 6 luni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 martie 2018

Sloane Stephens (12 WTA) s-a calificat în această seară în finala turneului Premier Mandatory de la Miami. 

În penultimul act, deținătoarea titlului de la US Open a învins-o pe bielorusa Viktoria Azarenka (186 WTA), o altă jucătoare care a fost în formă bună la Miami. Americanca s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1 după două ore și nouă minute de joc.

Azarenka a dominat clar primul set și nu i-a dat prea multe șanse adversarei sale, impunându-se cu 6-3.

Din setul doi, Stephens a ridicat complet nivelul jocului și a profitat și de o scădere de intensitate a Azarenkăi. Americanca a câștigat setul secund cu 6-2, decisivul fiind o simplă formalitate, 6-1. 

Va fi prima finală a lui Sloane Stephens după titlul cucerit la US Open. De atunci, americanca s-a confruntat cu o serie de accidentări și a evoluat departe de cea mai bună formă. Stephens are un procentaj perfect în finalele jucate până acum în carieră: 5 disputate, toate câștigate. 

În finală, Sloane Stephens va juca cu învingătoarea partidei dintre Jelena Ostapenko și Daniele Rosse Collins. Partida se joacă vineri dimineața, de la ora 04:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.