Stranieri

Viitorul lui Mircea Lucescu a fost decis după doar două victorii din 8 meciuri

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 martie 2018

Federația Turcă de Fotbal îi dă credit lui Mircea Lucescu (72 de ani) pe banca naționalei Semilunei, deși selecționerul român a obținut doar două victorii din 8 meciuri și a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

"Contractul cu Mircea Lucescu va fi dus la bun sfârșit. Nu avem în agendă subiectul unei posibile schimbări. Avem un viitor pentru echipa națională, există speranțe, avem jucători valoroși care au nevoie de timp pentru a fi mai organizați", a spus Ali Durust, vicepreședintele Federației din Turcia, potrivit Haber 7.

"Il Luce" a fost numit la cârma naționalei Turciei în luna august a anului trecut, după ce l-a înlocuit pe Fatih Terim și a debutat cu o înfrângere cu Ucraina, 0-2. De atunci a câștigat cu Croația, 1-0, a fost învins de Islanda, 0-3, și a încheiat preliminariile cu un egal, 2-2 cu Finlanda.

Au urmat apoi alte meciuri, dar amicale, în care Turcia a pierdut cu România, 0-2, cu Albania, 2-3, însă a învins Irlanda cu 1-0 și la ultimul joc  a remizat cu Muntenegru, 2-2.

4.000.000 $ pe an e salariul lui Mircea Lucescu, al doilea în clasamentul celor mai bine plătiți antrenori români după Cosmin Olăroiu, care abia a semnat cu chinezii de la Jiangsu Suning unde primește 7 milioane de dolari anual

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.