Europa League

GALERIE FOTO Azi se împlinesc fix 12 ani de la turul "sfertului" UEFAntastic » Imagini de colecție de la Rapid - Steaua

+28 Foto
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 martie 2018

Pe 30 martie 2006, Rapid și Steaua se înfruntau pe stadionul Giulești, în turul sferturilor de finală ale Cupei UEFA. Cele două echipe remizau, 1-1, iar calificarea urma să se decidă o săptămână mai târziu, Steaua calificându-se după 0-0 pe fostul "Lia Manoliu". 

La meciul de pe Giulești au asitat 18.000 de fani, iar echipa roș-albastră a deschis rapid scorul, prin Bănel Nicoliță, în minutul 4. Daniel Oprița a avut o cursă pe partea dreaptă, a centrat pe jos în careu, iar Bănel a înscris cu un șut de la 11 metri.

Rapid a egalat imediat după pauză, prin Viorel Moldovan. Atacantul a înscris în minutul 48, după ce a împins în poartă mingea respinsă greșit de Carlos.

Fanii giuleșteni au părăsit stadionul cu un sentiment de frustrare, având în vedere că steliștii au fost dominați în ambele reprize. 

Rapid: D. Coman - M. Constantin, Maftel, I. Rada - Bădoi, R. Stancu, E. Dică (Neagu 77'), I. Stancu (N. Grigore 46') - Buga, D. Niculae, V. Moldovan (Burdujan 64')
Antrenor: Răzvan Lucescu

Steaua: Carlos - Ogăraru, D. Goian, Ghionea, P.Marin - Oprița, M. Rădoi, Paraschiv (Cristocea 66'), Nicoliță (Neșu 90')- N. Dică, A. Cristea (Lovin 59')
Antrenor: Cosmin Olăroiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.