Tenis

Irina Fetecău a câștigat primul ei titlu ITF » Câți bani a primit

+2 Foto
Irina Fetecău, în dreapta

Articol de Marian Ursescu  —  vineri, 30 martie 2018

Irina Fetecău s-a impus în proba de dublu a turneului de la Canberra, Australia, alături de Kaylah McPhee.

Irina Fetecău, 21 de ani, a câștigat azi, la Canberra, Australia, primul său titlu ITF, la dublu, într-un turneu dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Românca a făcut pereche cu australianca Kaylah McPhee.

"Nu mai jucaserăm până acum, dar ne-am înțeles foarte bine. Din primul tur", a declarat Irina. "Pentru început, am crezut că nu voi juca la dublu pentru că nu aveam partener. Toată lumea avea deja pereche. Atunci am întâlnit-o pe Irina, și ea căuta pereche. Am fost norocoase și am hotărât să jucăm împreună. Ne-am bucurat de fiecare secundă împreună, e o fată deosebită", a spus pentru site-ul oficial al turneului și Kaylah. 

În finală, perechea româno-australiană a trecut cu 6-1, 4-6, 10-5 de cuplul Pia Kong (Austria) și Michika Ozeki (Japonia).

Pe parcursul turneului au avut multe meciuri grele, dar au câștigat încredere. "În turul doi, cu perechea Alison Bai / Zoe Hives am salvat trei puncte de meci, iar în semifinale cinci puncte. Asta înseamnă foarte mult, ne-a demonstrat nouă că suntem puternice și sper că vom mai putea juca împreună", a declarat Irina. Acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat, Irina având programate turnee în Europa, iar Kaylah în Asia. "Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au fost în tribună și m-au încurajat, în frunte cu doamna ambasador în Australia și Noua Zeelandă, Nineta Bărbulescu", a mai spus Irina Fetecău. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.