Liga 1

Dică s-a făcut rău: "Rednic să se ducă la Dinamo, că acolo nu mai sunt performanțe!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 March 2018

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a avut o reacție vehementă la conferința de presă, la adresa lui Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo, și a lui Ciprian Marica, care au declarat că Mircea Rednic ar fi o variantă bună pentru banca echipei roș-albastre.

"Am văzut ce au declarat Bratu și Marica. Au spus că Rednic ar fi bun la Steaua, că ar face performanță. Rednic ar fi mai bun la Dinamo, că acolo a făcut el performanță. Cunoaște și clubul și ar fi potrivit. Să se ducă acolo, că Dinamo nu a mai avut performanțe în ultimii ani. M-au deranjat declarații, pentru că sunt colegi de-ai mei. Puteau să spună «Steaua are antrenor. Vom vedea din vară ce va fi».

Eu am dus echipa asta în primăvara europeană și mă bat pentru câștigarea campionatului. Mi-am îndeplinit un obiectiv, calificarea în grupele unei competiții europene, și-l pot îndeplini și pe al doilea. Atât timp cât am fost adus aici și am rezistat, înseamnă că cei din club au încredere în mine", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

  • FCSB - CSM Poli Iași se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.