Liga 1

Dică s-a interesat de Moruțan după eșecul de la U19: "E doar începutul carierei lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 martie 2018

Nicolae Dică spune că a avut o discuție cu portarul Andrei Vlad și s-a interesat de Olimpiu Morțan după ce naționala U19 a României a ratat calificarea la EURO 2018 în ultimele minute ale meciului cu Ucraina U19, scor 1-2.

"Vlad a venit a doua zi, l-am încurajat, e doar un copil. Trebuie să gândim pozitiv, că acolo sunt jucători care pot evolua în echipa mare. Sunt jucători talentați și valoroși.

Important e pentru Moruțan acum să treacă peste acel moment pentru că e un jucător de calitate și de caracter. M-am interesat de el. E doar începutul carierei lui. E posibil să mai aibă anumite momente grele", a declarat Dică în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Vlad făcuse un meci bun cu Ucraina U19 până la primul gol al ucrainenilor, când a ieșit aiurea pe o centrare, în timp ce Olimpiu Moruțan a marcat, iar după gol și-a dat tricoul jos și a fost eliminat.

Moruțan a fost transferat deja de FCSB, însă a fost lăsat să joace la FC Botoșani până în vara acestui an.

"E foarte bine că CSA Steaua - Academia Rapid se va juca pe Arena Națională. Să vedem câți suporteri vor fi la acel meci" Nicolae Dică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.