Stranieri

PAOK Salonic poate scăpa de pedeapsă: "Justificarea nu respectă în totalitate regulamentul"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 March 2018

PAOK Salonic a fost decimată de hotărârea Comisiei de Disciplină din Grecia, care a penalizat-o cu 3 puncte, echipa pierzând și meciul cu AEK la "masa verde". Avocatul formației, Lakis Simeoforidis, e optimist însă în legătură cu apelul.

Incidentele de la PAOK Salonic - AEK Atena, când patronul gazdelor, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren înarmat, le-au frânt speranțele la titlu elevilor lui Răzvan Lucescu.

Lakis Simeoforidis, avocatul lui PAOK, e de părere că decizia va fi cu totul alta după apel, dacă echipa va avea parte de o judecată corectă.

"Decizia are vulnerabilități. Justificarea, una de 50 de pagini, nu respectă în totalitate regulamentul disciplinar. Am observat câteva slăbiciuni pe care vom încerca să le speculăm.

Vă spun din start: sunt optimist, dar presiunile din exterior mă fac să rămân cu picioarele pe pământ. Dacă acest caz ar fi judecat de o comisie corectă, fără influența presei și a politicului, am avea câștig de cauză", a declarat Simeoforidis pentru Gazzetta.gr.

Ivan Savvidis, patronul pistolar, a fost suspendat 3 ani de pe stadioanele din Grecia. 

"În cazul domnului Savvidis este o decizie interpretabilă. Regulamentul are multe scăpări. De cele mai multe ori comisiile hotărăsc în funcție de cazuri prededente. E pur și simplu o chestiune de interpretare", a punctat Simeoforidis.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.